HTML

Dóri ház

Friss topikok

Linkblog

Dóri blog - A 27. nap a Dóri Házban

2011.07.04. 14:48 Dóri ház

2011. júkius 02. Szombat

Ma már minden a „régi” kerékvágásba került, ami Dórika ébredését illeti, bár a tíz óra, neki még korainak számít. Alig várta, hogy nappalos nővérkének megmutogassa, miket kapott tegnap. Azonnal kihasználta azt a lehetőséget is, hogy Ági remek frizurákat tud készíteni. (Hát, még 3 napig!)

A délelőtt folyamán úgy döntöttünk, hogy megnézünk néhány filmet. Legalább is a lányom, mert én inkább az ebédre koncentráltam. Nagyon hétvégi hangulatunk volt. Ez jó! Ki tudja, hogy mikor fog újra ez az érzés hatalmába keríteni bennünket? Nagyon régen volt az, hogy meg tudtuk különböztetni a hétköznapokat a hétvégéktől. –Leszámítva az itt töltött időt. – A kórházban összefolytak a napok. Gyakorta csak annyi változás volt, hogy sok esetben csupán mi maradtunk az osztályon. Ezt is csak fizikai változásként éltük meg. Onnan tudtuk, hogy szombat van, hogy akkor vajas kalács volt a reggeli. Érzelmileg azonban semmi nem változott. Annyiszor elgondolkodtam azon, hogy mekkora türelemmel viseli Dórika ezt a monoton életet, és várja azt a napot, amikor saját otthonunkba mehetünk. S hogy ez a nap mikor jön el, azt senki nem tudja. De egyszer eljön, az biztos. Mint ahogy eljött a délután is, és vele együtt Judit, azaz a kedves „Vacsuti”. Egy tál frissen sütött pogácsával és egy napraforgónak nevezett- úgy is nézett ki- kapros túróval töltött süti csodával. Ez is elképesztő, hogy Juditka a munkája mellett mennyi időt szán arra, hogy köztünk legyen, hogy Dorcsinak még szebbé és tartalmasabbá tegye a napjait. Bámulatos!

Később aztán megérkezett Bius is, aki az utóbbi napokban szintén állandó vendégünk, aki egy jelenség, akinek a megnyilvánulásai folyamatos derűt és mosolyt csalnak az arcunkra. Sajnos csak ezen a héten ismerhettük meg. Miután megérkezett az éjszakás nővérke, együtt volt a csapat a gazdálkodj okosan játékhoz, amelynek végén Dórika nyert, én pedig kis híján idegösszeomlást kaptam. A brutálisan jó kedvű napot a szokásos esti teendők zárták.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dorihaz.blog.hu/api/trackback/id/tr273038508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vacsuti · http://vacsuti.blogspot.com/ 2011.07.04. 23:16:42

...nagyon szeretlek benneteket!
Csak ennyi....
süti beállítások módosítása