HTML

Dóri ház

Friss topikok

Linkblog

Dóri Ház

2011.08.25. 14:51 Dóri ház

2011. augusztus 24.

Szabolcs szüleinek üzenete:

 Ha valaki egy vendégségből nem szívesen indul haza, mert olyan jól érzi magát, azt

hiszem az a legnagyobb öröm a vendéglátó számára.

Így érzünk mi is, és ezt Szabolcska nevében is mondhatom.

 

A Dóri Ház, és az Alapítvány maximálisan teljesíti vállalt - nem kis – feladatát. Sokszor a súlyos betegséggel küzdő gyermekek szüleinek az itt eltöltött napok, hetek testi-lelki feltöltődést nyújtanak, és így feltöltődve folytathatják a kemény és küzdelmes hétköznapokat. Nekünk is nagyon jól esett minden egyes nap, amit itt tölthettünk.

Hálásak vagyunk a lehetőségért, köszönettel tartozunk a nővéreknek és segítőknek, akik megannyi kedvességgel, szeretettel és törődéssel vettek körül bennünket az itt tartózkodásunk alatt.

Egy egész füzetet tele lehetne írni a sok jó élményünkről, amelyek mind ehhez a sok kedves emberhez kapcsolódik, mert sokszor nehéz egyetlen KÖSZÖNÖM-be sűríteni minden elismerést és hálát.

Talán elég annyi, hogy nagyon reméljük, hogy visszatérhetünk ide, a Dóri Házba. 

Nagyon köszönünk mindent!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorihaz.blog.hu/api/trackback/id/tr303179831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása