HTML

Dóri ház

Friss topikok

Linkblog

Dóri blog - Az 1. nap a Dóri Házban

2011.06.16. 13:12 Dóri ház

2011. június 6.

Délután 15 óra körül érkeztünk Pécsre a Dóri Házba, ahol nagy szeretettel fogadtak minket. Olyan érzésünk volt, mintha szállodába jöttünk volna. A személyzet minden kívánságunkat igyekezett teljesíteni.

Sajnos az utazásunk nem volt zökkenőmentes: több mint 4 órát utaztunk Budapestről Pécsre, az OMSZ mentőjével. Az utat nehezítette, hogy Dórika nem volt jó állapotban, végig lélegeztetni és oxigenizálni kellett, ezért meglehetősen nyomott hangulatban vették ki a mentőből, s alig várta, hogy ágyba kerülhessen. A nézelődéshez és ismerkedéshez már nem volt kedve. Azt azonban megállapította, hogy nagyszerű helyre került, s itt mindenki nagyon kedves és aranyos.

Ezt az érzést fokozta, hogy 17 hónap után kikerült a kórházi bezártságból.

Gyorsan meg lehetett állapítani, hogy valóban fantasztikus ez a hely. Kényelem felsőfokon. Tágas szoba, kábel TV, konyha, nagy fürdő, terasz stb.- minden, ami a normális életet, ill. életkörülményeket jelenti.

A nap további része a kipakolással és berendezkedéssel telt el. Dorcsi gyorsan elaludt, és az éjszakája is viszonylag nyugodt volt, főleg miután az infúzió lecsepegett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorihaz.blog.hu/api/trackback/id/tr512989167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása