HTML

Dóri ház

Friss topikok

Linkblog

Dóri blog - A 10. nap a Dóri Házban

2011.06.17. 11:06 Dóri ház

2011. június 15. szerda 

Derűs, napos időre ébredtünk, s a délelőtt is ennek megfelelően telt. Dórika játszott és igyekezett romba dönteni a vele játszók önbizalmát, ha egyáltalán maradt még a korábbi csaták után.

Én magam főzőcskéztem. A mai menü „gazdag leves” (összetevői csak számomra ismertek!) és éttermi nyelven szólva: gránátos kocka volt.

Ebéd után rövid ejtőzés, és persze játék következett. Nagyon várta már Dorcsi a 3 órát. Eljött! … és ezzel együtt a gyógytornász is. Ezután egy óra torna, majd egy óra kényeztető masszázs vette kezdetét. A torna után uzsonna. Nagyon jó étvágya van a „manónak”. Csupán az a baj, hogy a súlyán nem látszik meg. A mai mérlegelésnél 10 kg 20 dkg volt. (Ebéd előtt utána 10,41)

Késő délután szabadtéri játékra került sor, ami vacsora után a szobában folytatódott.

Hatalmas pancsi, filmezés vetett véget a napnak. Elalvás előtt kivételesen a mese után énekelni kellett. „Vannak igényei!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorihaz.blog.hu/api/trackback/id/tr72991726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása