HTML

Dóri ház

Friss topikok

Linkblog

Dóri Ház

2011.08.23. 15:35 Dóri ház

2011. augusztus 19.

Hogy is volt? A múlt héten hétfőn, egy változó időjárású hétvége után Botiék hazautaztak Budapestre. A két hét pihenés Nagymama arcát kisimította, kedves emlékekkel indultak a nagy melegben a hosszú útnak.Takarítás, mosás, ágyneműcsere és fúrás - faragás.

Gondok:itt ereszt, ott folyik . Nem működik, mi legyen. Bútortologatás, költöztetés.

Aztán délután, illetve már esteledett, megérkezett Dórika és az Édesapja. Fáradtak voltak, elcsigázottak. Hordtuk a sok dobozt és csomagot, pakoltunk. Amit aztán Édesapa még napokig folytatott. Indult a hét, jött a gyógy-tornász, a pedagógus és a többi terapeuta. Csütörtökön megkezdődött a ház akadály-mentesítése, most még csak kívülről. Rámpát készítettek a bejárat és a kert felől is. Este meghozták Katát. A családja még egy utolsó nagy biciklizésre indult, mielőtt a testvéreknek megkezdődik az iskola. Örültünk, vártuk és aztán nagyon sajnáltuk, amikor hétfő este hazavitték. 

Megérkezett a szép, új hűtőnk, amit a Siemens cég ajándékozott nekünk. Az a legklasszabb benne, hogy hatalmas fagyasztója van .

Sok-sok élelmiszert és játékot kaptunk. Vendégek, látogatók jönnek. Társasjátékozás, környezetismeret óra, zenélés zajlik a házban.

Kedves önkéntesek segítik a ház működését.  Egyre többen vagyunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorihaz.blog.hu/api/trackback/id/tr653173760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása