HTML

Dóri ház

Friss topikok

Linkblog

Dóri blog - A 15. nap a Dóri Házban

2011.06.24. 13:19 Dóri ház

2011. június 20. hétfő

Őrület, hogy mennyire telik az idő. Már a harmadik hetünket kezdtük meg a Dóri házban. Sok minden történt jövetelünk óta, mégis olyan, mintha csak néhány napja érkeztünk volna ide. Hiába! Könnyű megszokni a jót!

Lehet, hogy a jegyzetek alapján úgy tűnik, hogy egyhangúak a napjaink. Ez véletlenül sincs így. Az természetes, hogy vannak ismétlődő dolgok, mint pl. az alvás, étkezés egyéb napi teendők, de ez a Bahamákon sem történne másképp. A köztes időt nagyon tartalmasan töltjük el. Amikor azt írom, hogy játék, az nem abból áll, hogy Dórika leül, és mondjuk, órákon keresztül babát fésül, vagy kisautót tologat maga körül. Leginkább a társasozást szereti, amelyben szívesen vesznek részt a velünk lévő nővérkék is. Szombat este óta azonban a gyöngyfűzés és a gyurmázás is bekerült a top 3-ba. Sajnos a mozgást és a helyváltoztatást igénylő dolgok egyelőre nem jöhetnek számításba, azokban még meglehetősen korlátozottak vagyunk. Jelenleg! Ám hisszük, hogy elérkezik az a pillanat is, amikor Dórika is bújócskázhat, fogócskázhat, és úgy, mint 3 évesen, ismét ott lehet apa tánciskolájában. S ha balerina nem is lehet belőle, valamilyen szinten részt tud venni a foglalkozásokon. Ez egy jövőkép. Most azonban a jelennel kell foglalkoznunk, amely néha oly kegyetlen, sok problémát állít elénk, de ugyanakkor rengeteg szépséget is tartogat számukra. Igyekszünk ezeket megragadni.

Az egyik ilyen például a ma délelőtti torna, és a már többször is emlegetett masszázs. Ez a program ebédig tartott. Ebéd után pedig új felfedezéseket tettünk a házon és a telephelyen  belül. Volt látnivaló bőven. Lefekvésig a szokásos, de mindig újdonságokkal teli játék, fürdés és vacsi váltogatták egymást.

Ismét tartalmas és szép napot tudhatunk magunk mögött.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dorihaz.blog.hu/api/trackback/id/tr323011266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macskalajcsi 2011.06.24. 14:13:08

Helló Dóri és Dóri-apa!:) Aki belegondol abba, hogy milyen lehetett az a 17 hónap kórházi lét, az mindjárt nem gondolja, hogy egyhangúak lennének a mindennapok! Biztos, hogy ebben a környezetben, ilyen emberekkel körbevéve sokkal jobban érzitek magatokat, és ha az ember lelkileg jobban érzi magát, akkor könnyebb a javulás is! Minden nap meg kell találni azt a kicsi dolgot, aminek örülni lehet-hogy mozog és erősödik a kezed-lábad, hogy ismét találkoztál kedves emberekkel, hogy jól esett a masszírozás, hogy akácillat száll a levegőben(tényleg, van olyan felétek? nagyon szeretem, bár az allergiám miatt tüsszögök és kifolyik a szemem, meg szétvakarnám az orromat legszívesebben, de-isteni!)...én most annak örülök, hogy olvastalak:) Pusz

Vacsuti · http://vacsuti.blogspot.com/ 2011.06.24. 16:08:14

Szia Dórika és Apuja!

Már nagyon vártam, hogy mi van veletek!!! :)
Olvastam, hogy szeretsz társasozni....én is imádom!! Rengeteg féle-fajta társasunk van és arra gondoltam, hogy ha szeretnéd és szabad, szívesen elmennék játszani egy-két partit veled.... aztán győzzön a jobb!!
Ha benne vagy(tok), csak jelezzetek itt vissza és felpattanok a Sárkányra - jó öreg biciklimnek a neve- és átugrok hozzátok :))))
Nagyölelééééés:
egy Vacsuti innen a szomszédból.)
süti beállítások módosítása