HTML

Dóri ház

Friss topikok

Linkblog

Dóri blog - A 8. nap a Dóri Házban

2011.06.16. 14:12 Dóri ház

2011. június 13.

Ha lehet, akkor még a tegnapinál is tovább tartott a lustizás. A délelőtt folyamán az alapítvány vezetője, Barbara és kisfia, Rinát látogatott meg bennünket. Hirtelen több száz játék került elő, amit a teraszon pakoltunk szét. Ez a momentum egész napos elfoglaltságot nyújtott Dorcsinak és természetesen a nővérkének is. A játékok válogatása estig tartott. Így legalább- az étkezéseket leszámítva- a levegőn töltötte a nap nagy részét Dórika is.

Közben még különös élményben is részesült, hiszen délután jött Andi a gyógytornász, aki masszírozást ígért neki, s az ígéretét be is tartotta. Minden bizonnyal reggelig is élvezte volna ezt a különleges bánásmódot. Azt is meg kell említeni, hogy Barbara ittjártakor elmondta, hogy a következő hétvégén minden bizonnyal kirándulni megyünk a Mecsekbe és Pécs főterére. Ez is alaposan feltüzelte Dórikát, és már alig várja a lehetőséget. Egyre családiasabb a légkör. Nagyon jó itt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorihaz.blog.hu/api/trackback/id/tr932989356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása