HTML

Dóri ház

Friss topikok

Linkblog

Dóri blog - A 31. nap a Dóri Házban

2011.07.07. 14:57 Dóri ház

2011. július 06. Szerda

Ez volt az utolsó teljes napunk a Dóri Házban, legalább is erre az etapra vonatkozóan. Hogy mit hoz a jövő, hogy merre sodor bennünket az élet, azt még nem tudjuk. Egyben azonban biztosak vagyunk, visszatérünk még Pécsre. Ha máshogyan nem is, de látogatóban mindenképpen.

Amikor egy hónapja megérkeztünk, azt írtam facebookom üzenőfalára, hogy lelkünk egy darabkája ott maradt a Bethesdában. Ez így is volt. Most egy másik darabkát itt hagyunk. Nehéz lenne megfogalmazni- éppen ezért meg sem próbálom-, mennyit adott nekünk ez a ház azzal a lehetőséggel, hogy ide jöhettünk. Új ismertségek alakultak ki, amik az idő múlásával barátsággá szövődtek. Számunkra a barátságnál nincs szentebb dolog a világon. Már sokszor leírtam, hogy a barátság az egyetlen olyan kapcsolat, amely kölcsönös, szabad választással jön létre. Nem velünk születik, mi teremtjük. Nem fertőzi meg semmilyen érdek. Egyszerűen jó együtt lenni. És akiket itt ismerhettünk meg, azokkal jó volt együtt lenni. NAGYON JÓ!

Azzal, hogy elmegyünk, nem múlik el semmi. A helyszín változik, a fizikális találkozások szünetelnek. Az érzések maradnak. Dórikát életében nem láttam ennyire boldognak és kiegyensúlyozottnak. Az utolsó két hét pedig megkoronázott mindent. Annyi szeretetet kaptunk, élményt, amelyből tudunk táplálkozni. A szeretet egyébként nem múlik el azzal, hogy visszamegyünk Pestre. Nem is búcsúzkodunk, csupán köszönünk. A napunkról csak annyit szeretnék írni, hogy remekül telt. Dórinak játékkal, nekem sok csomagolással, melyhez szerencsére segítséget is kaptam. Éjfélre végeztünk.

Magam is megdöbbentem, hogy mennyi motyó gyűlt össze. Őszintén szólva, lövésem sincs, hogy miként fogok a kórházban kipakolni. A látvány csak az erős idegzetűeknek ajánlott. Megpróbáltam a Bethesda azon személyzetének arcát elképzelni, akiknek közük van hozzánk, s nem tudom sírjak-e vagy nevessek?! – Ők nem fognak nevetni!- Ennyi történt igazából a mai napon. A többit lásd az előző 30 nap bejegyzéseinél.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorihaz.blog.hu/api/trackback/id/tr103047422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása