HTML

Dóri ház

Friss topikok

Linkblog

Dóri blog - A 21. nap a Dóri Házban

2011.06.27. 16:00 Dóri ház

2011. június 26. Vasárnap

Ismét nem volt korai ébredés, de 10 óra magasságában már nyitogatta a szemét Dórika, aztán gondolom semmi érdekeset nem látott, ezért ismét elaludt. Végül 11 után felkelt. Az ebéd már kész volt. Ezekkel a felkelésekkel megspórolja a reggelit, mert egyszerre letudja a kettőt. Ebéd után újabb mesék érkeztek. Ezúttal Szilvi nővérke hozott vagy 100 db-ot és beindult a DVD-zés. A délután közepén meglepetés vendég érkezett Dórihoz. „Vacsuti” látogatott meg bennünket, innen a közelből, akit eddig csak a netről ismerhetett, ismerhettünk. Lett nagy öröm! Kapott Dórika könyveket, gyöngyöt, és az első megilletődöttség után egy hosszú beszélgetés vette kezdetét. A búcsúra este 8 óra körül került sor. Nagyon kedves hölgyet ismerhettünk meg „Vacsuti” személyében, akitől még Dórika kicsikart egy holnapi látogatást is. A mai napon választ kapott a Manóm arra, hogy miként született a Vacsuti név. Életemben nem gondoltam volna rá. A következő vágya, hogy kiderítse ki „macskalajcsi” és „Babybogyesz”. Velük is nagyon szeretne találkozni. Az esténk jó hangulatban, felolvasással, beszélgetéssel telt. Nagyjából a napnak is vége lett.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dorihaz.blog.hu/api/trackback/id/tr663019094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macskalajcsi 2011.06.27. 20:02:11

Éljen a Vacsuti-Dóri barátság!!!!:)Biztos jól telt a napotok!! Biztos volt szó állatokról, meg mesékről! Biztos sokat csuklottatok, mert vasárnap mi is találkoztunk Babybogyesszel, és rengeteget emlegettünk titeket! Ne haragudjatok ezért, de nem bírtuk ki...:) És azt hiszem, lassan nagyon meg fogok öregedni, mert kíváncsi vagyok, Dórira, a Vacsutira, meg már mindenkire összevissza:)Kisasszony, írtam neked a közösségi oldalon:) remélem a netetek nem szórakozik, és áll a barátság útjába(milyen netetek van, mobilnet???)!
Jó éjszakát kívánok, álmodj szépeket, legyenek benne kedves Vacsutik, meg ilyen macska-félék, meg bizonyos bogyók is, és mindenki legyen nagyon boldog!:)))

Babybogyesz 2011.06.27. 20:55:54

Szia Dóri és Dóri apa :o)
Nagyon örülök, hogy Vacsuti meglátogatott benneteket.
Vasárnap (is) sokat emlegettünk, nagyon jó lenne igazán megismerkednünk, és jót beszélgetnünk.
A riportot én is meghallgattam, nagyon jó volt hallani a hangotokat. :o)
Szóval mi most szervezkedünk :o), és amint tudunk " repülünk " hozzátok :o).
Jóéjt, szép álmokat :o)
Millió puszi: Zsu
süti beállítások módosítása